Smaakweb | homepage
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | recepten
Smaakweb | recepten
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | agenda
Smaakweb | contact
Smaakweb | contact

Smaakweb | agenda
Smaakweb | home
Smaakweb | adverteren

Smaakweb | wild
Smaakweb | wild


                                                                                                disclaimer | adverteren |

Hans Kip en meer

Goudsbloemlaan 142

2565 CW   Den Haag

website: www.hanskipenmeer.nl/

openingstijden: maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18.30 uur, zaterdag van 8.00 tot 17.30 uur

(Wild & Gevogelte)

(terug naar Wild & Gevogelte)

Hans Kip & Meer is voor het Goudsbloemplein een mooie aanvulling. Dat 'Meer' moet je ruim nemen, want Hans verkoopt ook veel kant-en-klaarmaaltijden. Hij was dan ook ooit cateraar en werkte in restaurants als chefkok.

Wij probeerden zijn kippen (Veldhoen) en waren verrast. Mooie sappige beestjes, die waarschijnlijk een beter leven gehad hebben dan de 'plofkippen'.... Zijn eieren zijn echt vers. Je herkent het verse ei meteen aan het mooie eiwit wanneer je het zacht gekookt hebt: beetje rul en zeker niet snotterig) . Je kunt een vers ei ook mooi pocheren: het eiwit zal niet helemaal uitlopen. Hoe je een eitje pocheert?  klik hier

  

Kant-en-klaar: lekker makkelijk!

Dat Hans ooit cateraar was en als chefkok werkte zie je steeds meer in zijn winkel. Een keer geen zin in koken, betekent hier niet een magnetronmaaltijd van matige kwaliteit.

De maaltijden zien er fris uit. Het assortiment van de maaltijden wisselt regelmatig en het aanbod varieert met de seizoenen. Altijd in het assortiment zijn bami, nasi en macaroni en verder roti, wraps en de echte Enzy pies.


Elke week voor €1,25 een steeds wisselend broodje met een warm product; b.v. kroket, hamburger of kip in peperroomsaus

Kip

Wat voor de eieren van Hans geldt, geldt ook voor de Veldhoenkippen van Hans Kip & meer: ze hebben een beter leven gehad dan de meeste soortgenoten. Ze groeiden op in Bretagne, in het noorden van Frankrijk. In een ruime stal met overdekte uitloop. Een Veldhoen krijgt tijdens zijn leven geen preventieve antibiotica of groei-bevorderaars toegediend en het voer is 100% plantaardig.

  

broodje van de week voor €1,25

(foto van de website van Hans Kip)