Smaakweb.nl | disclaimer











Vlees



Hieronder vindt u een selectie van de beste slagers van onze regio. Allemaal hebben ze wel een specialiteit in het assortiment.


Tevens hebben wij, indien aanwezig, de doorlink naar de website erop gezet. Zo kunt u de aanbiedingen bekijken van de betreffende slager.


Voor het maken van de beste recepten, ga naar een van onderstaande slagers!


  

Slagerij Dungelmann


Hoogstraat 34, 2513 AS te Den Haag


Openingstijden: maandag van 11.30 tot 18.00, dinsdag t/m/ vrijdag van 9.00 tot 18.00, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Zondag 12.00 tot 17.00 uur (traiteurie & bel. broodjes)

 

Dungelmann bestaat al meer dan 150 jaar en dan zijn ze ook nog eens hofleverancier; ze hebben smaak in het paleis!

Eigenaar Raffaele Massaro is de eigenaar van de zaak en die mag er zijn:vitrines vol prachtige vleessoorten en traiteur-producten. Geen zin in koken is met deze slager in je achtertuin niet erg... Ook op zondag kun je er terecht.

  

Offers & Offers


Frederik Hendriklaan 116, 2582 BG te Den Haag


Openingstijden: maandag tot vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 en zaterdag tot 16:30 uur


Offers & Offers is een familiebedrijf dat al 35 jaar bestaat en wordt geleid door John Vink en zijn vrouw. Mooi vlees: Black Angus, Duroc Iberico, Heyde Hoeve (een cooperatie van boeren).  Ook in versmaaltijden is veel keus!

  

Slagerij Waaijer


Frederik Hendriklaan  275, 2582 CD te Den Haag


Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur; zaterdag tot 16.00 uur


Slagerij Waaijer is al jaren een begrip in Den Haag. Veel mensen uit de Vogelwijk en uit het Statenkwartier kopen hier hun vlees. De kwaliteit is hoog én constant. Hollands vlees van Hollands vee.

  

Scharrelslagerij 't Oude Ambacht


Reinkenstraat 10, 2517 CV te Den Haag


Openingstijden: maandag tot vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur


Een nostalgische winkel. Hier vind je scharrelvlees en biologisch vlees. De slager behaalde al eens de 1e plaats bij de spareribwedstrijd: die zijn hier dus superlekker. Het water loopt je in de zoveel moois in de vitrine en er bovenop! Lekkere broodjes voor de lunch vinden gretig aftrek.

  

Slager Paalvast


Gentsestraat 52A, 2587 HV te Den Haag


Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 1800 uur, woensdag tot 13.00 en zaterdag tot 17.00 uur


Je weet onmiddellijk als je hier binnenkomt dat het wel goed zit... Prachtige vitrine met mooi vlees en veel mooie producten. Bij deze slager vind je het heerlijke LIVAR-varkensvlees en Boeren-Bruegel varkensvlees. Black Angus is het ras van het rundvlees en ook Hollandse dikbillen. Wij probeerden al een paar keer het vlees van de slager: echt een aanrader!


  

Slagerij Groeneveld


Luifelbaan 26, 2242 KV te Wassenaar


Openingstijden: maandag 11.00 – 18.00, dinsdag t/m vrijdag 9.00 – 18.00, zaterdag 8.00 – 16.00


De vleesjuwelier van Wassenaar! Als je nietsvermoedend bij Groeneveld binnenstapt, weet je niet waar je het eerst moet kijken. Ga je eerst naar links voor de vleeswaren, of naar rechts voor vlees zoals vlees er uit hoort te zien.

  

Slagerij Van Leeuwen

De Savornin Lohmanplein 25, 2566 AD te Den Haag


Openingstijden: maandag t/m vrijdag 7:30 tot 18.00, zaterdag tot 17.00 uur


Verscholen in een hoekje van het winkelcentrum zit slagerij Van Leeuwen. De eigenaar (inderdaad, mijnheer Van Leeuwen) had zijn sporen al verdiend bij slagerij Waaijer op de Frederik Hendriklaan, maar besloot zijn vakmanschap in een eigen slagerij voort te zetten.

  

Van der Zalm

Van Hoytemastraat 75, 2596EP te Den Haag


Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.00 – 18.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur


Slagerij van der Zalm heeft een mooi assortiment vlees. Het vlees is ook online te bestellen zijn... en wordt dan -in de regio- thuisbezorgd.  Ook veel kant-en-klaar-maaltijden.

  

Slagerij Sander Bulsing

Fahrenheitstraat 502, 2561 DH te Den Haag


Deze slager heeft sinds twee jaar een nieuwe eigenaar. Al zijn vlees is scharrelvlees. Hij heeft varkensvlees van  het Belgische Duroc d'Olives-varken en het Spaanse Duroc Batallé. De runderen komen uit de Limousin en het wat duurdere vlees is van Black Angus-koeien. Het boterhammenvlees is prachtig.

  

Slagerij Dick Vrijenhoek

Herenstraat 59, 2282 BR te  Rijswijk


Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 9.00 – 17.00 uur

Varkensvlees, kalfsvlees, rundvlees, lamsvlees én paardenvlees; daarom is Dick Vrijenhoek bekend. Wij hebben onze aarzeling bij paardenvlees, maar de slager zegt dat het meest zuivere vlees (naast lams-) isvdat je maar kunt bedenken. Op Twitter lazen we dat hij paardenvlees ook verkoopt voor onze trouwe viervoeter. Toch eerst maar gekeken naar het 'andere' vlees. Zijn zoon Job is steeds meer in de zaak te vinden.

  

Boucherie Eugene

Weissenbruchstraat 66, 2596 GK te Den Haag


Openingstijden: maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur, zaterdag tot 16.00 uur


Petra was de eerste die ons attendeerde en Marthe F. schreef ons: "Boucherie Eugene is een slager waar je mee kunt praten en die dan precies het vlees meegeeft dat je wilt. Goed gerijpt rundvlees, varken en lam en ook heerlijke (vaak zelf gebraden) vleeswaar en maaltijden. Goed vlees, mooie vleeswaren en lekkere maaltijden.

  

Stijlslagerij Englebert


Goudsbloemlaan 83 te Den Haag


Openingstijden: dinsdag  t/m vrijdag 8.00 tot 18.00 uur; zaterdag tot 16.30 uur


Englebert is een slager met een mooi assortiment van  binnen- en buitenlands scharrelvlees Het is zeker geen doorsnee slager. Het is vlees van specifieke rassen. Liefhebbers van ‘terroir ‘en ‘biologisch’ komen hier aan hun trekken. Persoonlijk kent hij 'zijn' mesters.

Hier ook te koop Hele bijzondere Boeren Oplegkaas uit het Groene Hart en kaas van de in België zeer bekende affineurs Michel en Frederique van Tricht.


Kwaliteitsslagerij Peter van den Broek


Obrechtstraat 177, 2517 VS te Den Haag


Openingstijden: maandag 10.00 tot 18.00, dinsdag tot vrijdag 8.00 tot 18.00, zaterdag 8.00 tot 16.00 uur


Hollands kwaliteitsvlees, daarmee heeft deze slager bekendheid gekregen. Mooie cote de boeuf, kalfsvlees, varkensvlees met het keurmerk van Good Farming en lamsvlees van het Tesselse ras. Maar ook Spaans Duroc-varkensvlees! Winnaar van de Spareribs Trophy van 2017. Wij zijn fan van deze slager: fijne zaak, mooi vlees, aardige mensen. Wij kregen een rondleiding door de zaak van Peter-Jan: daar word je blij van.