Smaakweb | homepage
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | recepten
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | agenda
Smaakweb | contact
Smaakweb | contact

Smaakweb | agenda
Smaakweb | home
Smaakweb | adverteren



Smaakweb | home
Smaakweb | home


 disclaimer | adverteren |

Slagerij Van der Zalm

Van Hoytemastraat 75

2596EP  Den Haag

Website: www.slagerijvanderzalm.nl 

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.00 – 18.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur


  

(terug naar vlees)

(terug naar vlees)

Wanneer je in  de van Hoytemastraat  op je gehoor afgaat, kom je gemakkelijk bij Van der Zalm Slagerij!  Een vrolijk duo speelt vaak gezellige wijsjes voor de ingang…

Slagerij van der Zalm heeft een mooi assortiment vlees. Varkensvlees van Nederlandse varkens, maar ook verkoopt Van der Zalm Spaans varkensvlees van Grup Batallé van het Duroc ras; het vet zit mooi verspreid door het vlees. Op de foto hiernaast zie je fijne adertjes door het vlees lopen.Dit vet is gezonder én lekkerder dan het vet van de varkens uit de intensieve veehouderij. Ze hebben lapjes (lomo)en ook haasjes(solomillo)van dit varken.


Tip: het fijnste resultaat door het vlees licht rosé te braden. Dit varkensvlees heeft niet veel kruiden nodig. Kerntemperatuur van dit vlees mag dus lager zijn ongeveer 60 tot 65 graden. Het vlees is dan super mals. Koop die thermometer nou maar...

kerntemperatuurmeter

te koop o.a. bij

En Garde (Prinsestraat)

De slager heeft ook prachtig rundvlees: Nederlands, van Hollands rijn- maas en ijsselvee,  en Schots rundvlees. Mooie stukken ribeye, die dooraderd zijn en een mals stuk vlees opleveren. In Nederland wordt vaak heel mager vlees verkocht; toch is de wat meer geaderde variant veel malser. In de omringende landen weten ze dat maar al te goed!!

Veel keus is er in lamsvlees. Hollands lamsvlees van goede kwaliteit. Racks, lamsbout, lamshaas en –schenkel zijn altijd voorradig en is er elke dag lamsgehakt.

Kalfsvlees: Hollands kalfsvlees; kalfslende, kalfsentrecote, kalfslappen, osso bucco, zwezerik, kalfstong, kalfsschnitzel en natuurlijk kalfsgehakt. Een aanrader zijn de kleine of grote chipolataworstjes van kalfsvlees. Voor de BBQ zijn deze heerlijk.

De filet americain is een aanrader; heel vers en prachtig van smaak, in het weekend is hij er ook met kappertjes. Geen paprikaprut als smaakmaker!!

De kassabon geeft veel informatie over herkomst, behandeling en bereiding van het vlees.

Wanneer je niet veel tijd of zin hebt, zijn er kant-en-klare producten te koop. In de diepvries ligt een hele reeks soepen en schotels (asperge- kippen- bospaddestoelensoep, lasagne met spinazie enz. allemaal in de keuken van Van der Zalm bereid.

grillham net uit de oven

mooie vleeswaren

gourmetschotel:

ook online te bestellen


(foto van de website)

alles voor de BBQ!

(foto's van de facebookpagina van van der Zalm)