Smaakweb | homepage
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | recepten
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | agenda
Smaakweb | contact
Smaakweb | contact

Smaakweb | agenda
Smaakweb | home
Smaakweb | adverteren


Smaakweb | home
Smaakweb | home

                                                                                                 disclaimer | adverteren |

Slagerij Waaijer

Frederik Hendriklaan  275

2582 CD Den Haag

website: www.slagerijwaaijer.nl

Openingstijden:Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur; zaterdag tot 16.00 uur

(terug naar vlees)

Slagerij Waaijer is al jaren een begrip in Den Haag. Veel mensen uit de Vogelwijk en uit het Statenkwartier kopen hier hun vlees. De kwaliteit is hoog én constant.

De eyecatcher in de vitrine was onlangs een prachtig stuk cotes de boeuf. Hier geen drye-aged vlees en ook geen Spaans varkensvlees: hier kom je voor het vlees van Hollandse vee. En dan van superkwaliteit.

Het aantal gemakkelijke maaltijden is de laatste tijd enrom uitgebreid! Salades, kant-en-klaarmaaltijden (stamppotten; haché enz.) en patés. Ook halfproducten als gemarineerde biefstukje Asian-style b.v.!

Tip van Smaakweb: de runder- en de kalfsentrecote. Neem eens een dubbelstuk voor twee personen. Het vlees blijft van binnen nog sappiger dan dat je een éénpersoonslapje in de pan legt. Voor het aansnijden even laten rusten in aluminiumfolie en dan in mooie plakken snijden. Ook een aanrader: kalfslever. Hij wordt in zulke mooie plakken gesneden, ontdaan van alle zenen. Het lamsvlees is Hollands en lamsbout, –schouder en lamsracks zijn altijd aanwezig.

Niet verder vertellen.....: op donderdag liggen er vaak (voor de liefhebbers!) voor een prikje verse lamsniertjes en in de vriezer zijn er meestal ook wel enkele voorradig. Soms worden ze nog uit het vlees gesneden. Zo vers krijg je ze nergens; als ze al kunt krijgen. In een pakje zitten 2 niertjes... Nog goedkoop ook...

(terug naar vlees)

varkensrollade

Waaijer heeft ook een mooi assortiment vleeswaren en ambachtelijke worstprodukten. Dit alles wordt gefabriceerd in de eigen worstmakerij. Veel vleeswaren worden elke dag vers gebraden.

een kijkje in de vitrine van Waaijer

lamsvlees

lekker makkelijk: panklaar

dhr. M. Waaijer

en dhr. M. Luiten

diverse vers bereide salades

(foto's van de website van Waaijer)