Smaakweb | homepage
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | recepten
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | agenda
Smaakweb | contact
Smaakweb | contact

Smaakweb | agenda


Smaakweb | home
Smaakweb | home

Slagerij Dirk Vrijenhoek

Herenstraat 59

2282 BR  Rijswijk

Website: www.slagerijvrijenhoek.com

Twittert!

Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 9.00 – 17.00 uur

(terug naar vlees)

(terug naar vlees)

Varkensvlees, kalfsvlees rundvlees, lamsvlees én paardenvlees; daarom staat Dirk Vrijenhoek bekend. Wij hebben onze aarzeling bij paardenvlees, maar de slager zegt dat het meest zuivere vlees (naast lams-) dat je maar kunt bedenken. Op Twitter lazen we dat hij paardenvlees ook verkoopt voor onze trouwe viervoeter. Toch eerst maar gekeken naar het 'andere' vlees. Rund- en varkensvlees komt uit de Limousin en is eerlijk scharrelvlees. Wij kochten sucadevlees dat mooi dooraderd was en na minder dan 2 uur stoven supermals op het bord kwam.

de 'carpaccioburger'


Een eigen product is de Carpaccioburger, ruim bestrooid met parmesan; lijkt ons weer eens iets anders dan 'woensdag-gehaktdag'. Volgende keer proberen we die!

  

De slager heeft een eigen worstmakerij en is al meermalen bekroond voor zijn rookworsten. Ook hammen, rookvlees en de huispaté zijn een omwegje waard.

Dirk Vrijenhoek en zijn vrouw hebben ook een beetje een 'Italiaans hart'. Ze hebben een klein Italiaans hoekje ingerichtmet olie en pasta's, maar ze weten ook van de koolzaadolie Brassica die van eigen bodem is!

Het lekkerste geheim van Nederlandse bodem vindt zijn oorsprong op de prachtige heldergele velden van de koolzaadtelers in Oost-Nederland. De telers, verenigd in Koolzaadvereniging Colzaco, verbouwen zorgvuldig het koolzaad. Met een eigen en unieke productiewijze wordt alleen de kern van de koolzaden gebruikt, waardoor na de persing een mooie en natuurzuivere olie ontstaat.

Zoon Job is steeds meer in de zaak aanwezig!! Job is verantwoordelijk voor de catering, barbecue's, workshops en het inkopen van levende vee.

Spaanse worstjes uit de

Pyreneeën

Italiaanse Porchetta

limoncello en brassica