Smaakweb | homepage
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | recepten
Smaakweb | recepten
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | agenda
Smaakweb | contact
Smaakweb | contact

Smaakweb | agenda
Smaakweb | home
Smaakweb | adverteren

Smaakweb | home
Smaakweb | home

                                                                                                disclaimer | adverteren

Slagerij Van Leeuwen

De Savornin Lohmanplein 25

2566 AD  Den Haag

Geen website

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.00 – 18.00, zaterdag tot 17.00 uur.


  

(terug naar vlees)

Verscholen in een hoekje van het winkelcentrum zit slagerij Van Leeuwen. De eigenaar (inderdaad, mijnheer Van Leeuwen) had zijn sporen al verdiend bij slagerij Waaijer op de Frederik Hendriklaan, maar besloot zijn vakmanschap in een eigen slagerij voort te zetten.

Voor deze winkel geldt: klein maar heel fijn! Van Leeuwen kent de herkomst van zijn vlees en neemt alleen met het beste genoegen. Zijn dikbil kalfsvlees en rundvlees komen uit Zuid-Holland.

Een andere specialiteit is Corona de Lomo: prachtig fijn dooraderd Spaans varkensvlees. Een heel speciaal karbonaadje! Ook het (Texels) lamsvlees is niet te versmaden. Daarnaast mogen de huisgemaakte worsten ook niet onvermeld blijven.

(terug naar vlees)

Nog een absolute topper: de Black Angus Ribeye, waarmee Van Leeuwen graag op de foto wil! Doordat het vlees iets gemarmerd is, blijft het na bereiding in de oven lekker mals en sappig. Ook zeer geschikt voor de barbecue!

Voor een dagje verantwoord gemakkelijk zijn er heerlijke (bijna)kant-en-klaar gerechten te koop, die wisselen met de seizoenen. Bijvoorbeeld:: de Italiaanse rol, bestaande uit mals rundvlees gevuld met kaas, Parmaham en spinazie.

En hier is woensdag nog gehaktdag!!