Smaakweb | homepage
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | recepten
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | agenda
Smaakweb | contact
Smaakweb | contact

Smaakweb | agenda
Smaakweb | home
Smaakweb | adverteren


Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home



Smaakweb | home

                                                                                                disclaimer | adverteren |

Scharrelslagerij 't Oude Ambacht

Reinkenstraat 10

2517 CV  Den Haag

website: www.oudeambacht.nu

Openingstijden: maandag tot vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur

  

(terug naar vlees)

(terug naar vlees)

Reinkenstraat: dé eetstraat van Den Haag!

Sinds we van start gingen met Smaakweb kregen we van veel kanten tips van winkels die er zeker ook bij zouden moeten. Dit is ook zo'n winkel. Daarmee ontdekten we meteen ook de hele Reinkenstraat... Veel sfeer en leuke en lekkere winkels! Deze familie werkt mee in de zaak. Ze kunnen enthousiast vertellen over het vlees dat ze verkopen. Wij maakten kennis met heerlijkeToulouseworstje. Onmisbaar onderdeel van de cassoulet van Toulouse. Steeds liggen er Wat ze ook hebben is vlees uit de Limousin. Voor de Vlaamse stoverij kochten wij hier sukadevlees en het leverde een prachtige stoofpot op met precies goed 'draadjesvlees'! Ook heerlijk: de Cote de Boeuf: een prachtig stuk vlees voor als je niet met z'n tweeën bent!

kerntemperatuurmeter

Mooie hammen liggen in de koeling en ook op de toonbank; gekookte achterham, Pata Negra en Parmaham. De Parmaham is speciaal vertelt de eigenaar. De meeste worden 12 maanden gerijpt aangeboden; deze heeft 24 maanden gekregen. Wanneer hij me laat proeven kan hij het niet laten er zelf ook nog van te genieten! Laatst op de toonbank rauwe ham met rode pepers.

Ook robuste Italiaanse worst ligt er. Soppressa en Salama al finocchio: mooie smaak! Die steeds wisselende hammen doen je watertanden.

De 'rosbief' voor op het brood is dus geen rosbief, maar biefstuk: heerlijk van smaak.

Verder vind je in de winkel delicatessen en 'brood van Menno'. Het hele assortiment van Menno hebben ze in de diepvries: 10 minuten in je hete oven volstaat. Desembrood met een krokante korst; landbrood, brood met tomaat en met olijven enz. Rond lunchtijd worden er in de winkel heel veel heerlijke broodjes verkocht.

je mag eerst proeven...

 gemarineerde producten

de hammen op de toonbank doen je watertanden...

Soppressa

De familie Warrington sleepte al heel wat prijzen in de wacht:

De Kriek-Lambiek paté bijv.! Of het gehakt-appeltaartje. Mooie ambachtelijke en originele producten!


Special over de Reinkenstraat lezen? klik hier


Sparerib-liefhebber?

Samen met de slager uit dezelfde straat, was Jofn Warrington in de race voor de lekkerste sparerib van Nederland.


Hij werd derde!!!!


Deze slager levert ook producten: Kruid&Druif.