Smaakweb | homepage
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | recepten
Smaakweb | recepten
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | agenda
Smaakweb | contact
Smaakweb | contact

Smaakweb | agenda
Smaakweb | home
Smaakweb | adverteren


Smaakweb | home
Smaakweb | home


                                                                                                disclaimer | adverteren |

Offers & Offers

Frederik Hendriklaan 116

2582 BG  Den Haag

website: www.offersenoffers.nl

Openingstijden:

(terug naar vlees)

(terug naar vlees)

Offers & Offers is een familiebedrijf dat al 35 jaar bestaat en wordt geleid door John Vink en zijn vrouw. Het bedrijf is vermaard om zijn slagersworst. Een panel van fijnproevers heeft de worst van Offers & Offers als beste eruit gehaald. Op zijn website vertelt hij daarover en zie je publicaties in slagersvakbladen en ook in Elseviers Weekblad.

Het vlees van Black Angus runderen zie je bij steeds meer goede Haagse slagers. Offers heeft hiervan verschillende delen; sucadelappen, riblappen en ook ribeye en bavette. Probeer het: het is echt veel lekkerder. Dit vlees is gegarandeerd níet met hormonen behandeld.

black angus ribeye

Het Iberico (Spaans) varken is ook een omweg waard. Een heerlijk doorregen stukje vlees dat echt anders smaakt dan het Nederlandse vlees: sappiger en veel meer smaak. Hiervan verkoopt Offers varkenshaas en lapjes. Het is wel duurder dan het Nederlands varkensvlees dat Offers & Offers ook verkoopt. Onlangs wisselde hij van producent: Het Heydehoeve-varken. Het is een varken dat gehouden wordt met respect voor dierenwelzijn. Het is een heel duurzaam én lekker stukje varkensvlees uit Nederland! (klik hier voor info over Heydehoeve)

Heel lekker is de Brusselse pikanterie. Dungesneden op de boterham, maar ook bij de borrel. Laat eens een dikke plak afsnijden en doe er een goede lik Poupon-mosterd op! Zo maak je vrienden…

John Vink van Offers & Offers