Smaakweb | homepage
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | recepten
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | agenda
Smaakweb | contact
Smaakweb | contact

Smaakweb | agenda
Smaakweb | home
Smaakweb | adverteren


Smaakweb | home
Smaakweb | home

                                                                                                disclaimer | adverteren |

Slagerij Groeneveld

Luifelbaan 26

2242 KV Wassenaar

www.groeneveld.keurslager.nl

Openingstijden: maandag 11.00 tot 18.00, dinsdag t/m vrijdag 9.00 tot 18.00, zaterdag 8.00 tot 16.00 uur

(terug naar vlees)

(terug naar vlees)

De vleesjuwelier van Wassenaar! Als je nietsvermoedend bij Groeneveld binnenstapt, weet je niet waar je het eerst moet kijken. Naast een grote sortering vleeswaren, verkoopt Groeneveld Texels lamsvlees van superieure kwaliteit. Het kalfsvlees komt van Hollandse weiden en combineert een fijne smaak met een laag vetpercentage. Een van de specialiteiten is rundvlees, dat uit 3 verschillende landen komt: uit Amerika en Ierland voor ribeye, entrecĂ´te en ossenhaas, en voor sudder- en braadlapjes heeft Groeneveld zijn eigen runderen, het zgn. Westgeest verbeterd roodbont, die grazen op de weilanden bij Wassenaar.

een waar kunstwerk!

links halfproducten en vleeswaren

rechts vers vlees

de slager met het 'Wassenaars ribstuk'

de rijpkast

Sinds kort beschikt Groeneveld over een eigen rijpkast, waarin het vlees rustig afhangt en een bijzonder lekkere smaak krijgt. Je kunt een stuk vlees uit de rijpkast uitzoeken, of een stuk vlees selecteren dat voor jou in de kast wordt gerijpt.

De rijpkast heeft een prominente plaats in de winkel en doet water-

tanden...

Elke dag zijn er verse maaltijden, die alleen nog moeten worden opgewarmd, zoals Japanese biefstukreepjes in knoflook-sesamsaus en rijkgevulde noedels, of Lamsdaube: gerecht van lamsvlees, verse groenten en krieltjes.

 bakjes voor tapas