Smaakweb.nl | disclaimer


VisHieronder vindt u een selectie van de beste viswinkels van onze regio. Allemaal hebben ze wel een specialiteit in het assortiment.


Tevens hebben wij, indien aanwezig, de doorlink naar de website erop gezet. Zo kunt u de aanbiedingen bekijken van de betreffende viswinkel.


Voor het maken van de beste recepten, ga naar een van onderstaande winkels!


  

Vishandel Zoutenbier


Groot Hertoginnelaan 147

2517 ER Den Haag

Openingstijden: maandag tot vrijdag , zaterdag tot


Op onze garnalenkroketten-tocht in 2012 konden wij natuurlijk Zoutenbier op de Groot Hertoginnelaan niet overslaan. Mede op aanraden van Annette T.!

  

Zee Op Tafel (ZOT)


Bankastraat 95

2585 EJ Den Haag 


Openingstijden:maandag van 12.00 uur, dinsdag tot zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur


In deze viswinkel sta je midden tussen de vis, Aan alle kanten koelvitrines, waar je de vissen goed kunt bekijken. Ook zijn er tafeltjes, waar je voor de lunch of na je werk een visje kunt verorberen.  De garnalenkroketten zijn hier niet te versmaden, naar verluid naar recept van topkok Imlo Binnerts.

Hans Roeleveld Zeevis


Gentsestraat 7

2587 HK  Scheveningen

Openingstijden: Maandag 11.00 uur tot 18.00 uur, dinsdag t/m zaterdag 9.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag 9.00 tot 20.00 uur, zondag gesloten


Eigenaar van Seafoodbar Vigo en the Old Jazz in de Aert vd Goesstraat, waar je heel lekker vis (en vlees)kunt eten....We waren ook regelmatig bij Hans in de winkel in de Gentsestraat.

Moet je eens proberen: 2 soorten Hollandse garnalen waaronder één soort gepeld in Nederland. Dat is echt lekker.... Ook mooie griet, tarbot,tong al naar gelang de aanvoer.

VIS.


Frederik Hendriklaan 121.K

2582 BX  Den Haag


Openingstijden:maandag tot vrijdag 9.00 tot 18.00 uur, zaterdag tot 17.00 uu


Dit een fijne viswinkel met veel verse en vooral mooie half- en kant-en-klare producten.

Veel soorten oesters komen proeven in de winkel met een glaasje wijn erbij? Zulke acties zijn altijd leuk en lekker.

Als je weinig tijd hebt jezelf of je gasten te verwennen dan ben je hier aan het goede adres: mooie traiteurgerechten. Willen ze ook bij je thuis komen doen!


Kuyper de Visspecialist


Luifelbaan 48

2242 KV  Wassenaar

Openingstijden:maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur


Van Barbara hoorden we al vaker goede berichten over deze vishandel. Zij roemde de garnalenkroketten. Wij hadden een goede indruk.


Martin den Heijer


Fahrenheitstraat 656 te Den Haag

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 9:00 uur tot 18:00 uur, zaterdag 9:00 tot 17:00 uur, zondag gesloten

Mooie frisse winkel en als de eigenaar dan Den Heijer heet.... dan zit het wel goed. Goede verse vis, groot assortiment en, ook heel handig, veel kant-en-klaar.

Je kunt hier ook een visje opeten. Er staan een paar tafeltjes voor een tussendoortje of voor de lunch. In korte tijd heeft deze winkel een mooie reputatie opgebouwd!

Roeleveld & Zn.


Visafslagweg 30

2583 DM Scheveningen

Openingstijden: maandag van 11.00 tot 18.00 dinsdag t/m woensdag van 9:00 - 18:00, donderdag t/m zaterdag van 8:00 - 20:00. zondag gesloten


In het pand naast Simonis in de 1e haven. Geen Scheveninger die hem niet kent! Hier haal je tongetjes, zalm, scholletjes, wijting, bokking... Dat allemaal voor groothandelsprijzen.

Goed gesorteerd in diepvriesproducten en de meest gangbare vissen: mooie verse spullen. Ook het luxere visassortiment; net wat de dag brengt...en allemaal heel vers. Je kunt er ook een visje eten.

Simonis aan de haven


Visafslagweg 20

2584 DM  Scheveningen


Openingstijden: maandag t/m/ zondag (7 dagen) van 9.00 tot 18.30 uur


Kom je deze winkel aan de ie haven binnen dan weet je al dat je goed zit: wat een prachtig assortiment. Niet alleen veel vis, maar ook heerlijke sushi, groente, diepvriesproducten en heel veel delicatessen om bij je visproduct te serveren. En wanneer je niet lang in de keuken wilt staan, heerlijke pasta's, gevulde avocado's, gekookte kreeften, tataki (tonijn met een randje sesam): teveel om op te noemen

Al is het druk, je wordt steeds heel snel geholpen op een prettige manier.


Vishandel Zoutenbier


De Savornin Lohmanplein 11

2566 AC Den Haag


Openingstijden: maandag tot vrijdag , zaterdag tot

De viswinkels van Zoutenbier zijn natuurlijk een begrip in Den Haag, en moeten daarom op Smaakweb niet ontbreken! Het filiaal aan het De Savornin Lohmanplein zit aan de voorkant van het winkelcentrum. Een uitnodigende winkel met een grote glazen vitrine.