Smaakweb | homepage
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | recepten
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | agenda
Smaakweb | contact
Smaakweb | contact

Smaakweb | agenda
Smaakweb | home
Smaakweb | adverteren

Smaakweb | home
Smaakweb | home


                                                                                                disclaimer | adverteren |

Zoutenbier

De Savornin Lohmanplein 11

2566 AC Den Haag

geen website

openingstijden: maandag gesloten, dinsdag tot vrijdag, 9.00- 18.00 uur, zaterdag 9.00uur tot 17.00 uur

(terug naar vis)

De viswinkels van Zoutenbier zijn natuurlijk een begrip in Den Haag, en moeten daarom op Smaakweb niet ontbreken! Het filiaal aan het De Savornin Lohmanplein zit aan de voorkant van het winkelcentrum. Een uitnodigende winkel met een grote glazen vitrine, niet te missen.

In de winkel is dhr. Zoutenbier druk bezig met het fileren van allerlei soorten vis. Zijn medewerkers staan klaar om de klanten te helpen zodat je niet al te lang hoeft te wachten. Zoals iedereen weet is vis een zaak van vertrouwen: vis moet absoluut vers zijn! Dan ben je bij Zoutenbier aan het goede adres. Hier vind je geen exotische vissen uit de verste uithoeken van de wereld, maar wordt de vangst van het seizoen en uit de omgeving verkocht. Dhr. Zoutenbier koopt zijn vis zelf rechtstreeks op de veiling.

(terug naar vis)

Toen wij er gingen fotograferen lag er o.a. tarbot, lengfilet, zeebaars, tong en sardines. De superverse tonijn nodigde uit tot het maken van sushi maar wij kochten een prachtige zalmforel voor op de barbecue. Dhr. Zoutenbier fileerde hem voor ons, even in de visklem boven de houtskool en smullen maar! Simpel maar puur.

Voor drukke dagen zonder veel tijd om te koken heeft Zoutenbier huisgemaakte gerechten zoals kabeljauwfilet in mosterdsaus en zalmfilet in paprikaroomsaus. In 2014 heeft Zoutenbier van het de Savornin Lohmanplein de receptuur van de kroketten veranderd. Wij wijdden er in januari een nieuwsbrief aan.