Smaakweb | homepage
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | recepten
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | agenda
Smaakweb | contact
Smaakweb | contact

Smaakweb | agenda
Smaakweb | home
Smaakweb | adverteren

Smaakweb | brood

Smaakweb | brood




                                                                                                  disclaimer | adverteren |

(terug naar brood en patisserie)

Patisserie Chocolaterie Jarreau

van Hoytemastraat 42

2596 ER Den Haag

website: www.jarreau.nl

openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 8.30 tot 18.00 uur; zaterdag 8.00 tot 17.00

terug naar brood en patisserie

Eigenaar Roel van Everdingen vertelt in LINDA dat er soms spionnen in zijn winkel komen, die zijn assortiment een voor een willen uitproberen; Smaakweb begrijpt dat! Het niveau van de patisserie is dusdanig hoog dat ook prinses Beatrix van zijn lekkernijen geniet en Willem en Maxima lijken ons ook wel potentiele klanten!

Toen wij naar Jarreau gingen waren ze er helaas niet, maar we hadden wel een koninklijk gevoel bij deze winkel. De vitrines zijn gevuld met kunstwerkjes in de vorm van taarten, taartjes, bonbons en macarons, het ene nog mooier dan het andere en bijna te mooi om op te eten! Bijvoorbeeld de ´Citron´, een zachte citroenbavaroise op een bodem van amandelbeslag en boterdeeg, afgewerkt met een gelei van citroenzestes. Of de ´Lady in Red´, een prachtige taart met een bodem van amandel/hazelnoot krokantdeeg met daarop een chocolademousse van Manjari chocolade en vullingen van framboos en abrikoos, afgespoten met rode couverture en mooi gedecoreerd. Natuurlijk heeft Jarreau ook handgemaakte bonbons. Je kunt kiezen uit 25 verschillende soorten.

macarons in vele smaken

taartjes

bonbons

Als je zelf eens aan de slag wilt kun je een vier uur durende workshop volgen die wordt gegeven door de eigenaar en de chef pâtissier. Je krijgt dan een uitgebreide demonstratie van de technieken die voor de bereiding van de verschillende soorten pâtisserie en chocolade nodig zijn, waarna je het zelf mag gaan proberen: voor patisserie of voor de macarons. Klik hier voor data.

Elk seizoen presenteert Jarreau nieuwe pâtisserie-items, passend bij het seizoen. Je kunt ze gaan proeven. Wij horen graag jullie reacties!

  

Bart de Gans van Jarreau was in 2012 winnaar van de 'beste bonbon van Nederland' :hij heet 'Gold Rush'.
klik hier voor bonbon-info....

Wij kochten één van de toppers, de macaron. Het werd ons niet makkelijk gemaakt, want naast de al bestaande smaken waren er nu weer veel nieuwe bijgekomen.
Alle producten zijn op basis van natuurlijke grondstoffen.