Smaakweb | homepage
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | recepten
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | agenda
Smaakweb | contact
Smaakweb | contact

Smaakweb | agenda
Smaakweb | home
Smaakweb | adverteren

Smaakweb | brood
Smaakweb | brood


disclaimer | adverteren |

(terug naar brood en patisserie)

Maison Belder

Javastraat 261

2585 AL  Den Haag

geen website gevonden

openingstijden:vrijdag t/m zondag van 8:00 tot 17:00 uur

terug naar brood en patisserie

Let op de openingstijden.... Mevrouw is al in de pensioen-gerechtigde leeftijd, maar kan nog niet ophouden lijkt het. Wanneer je met haar aan de praat raakt in de winkel hoor je haar passie,maar ook een

heel zelfbewuste vrouw die je niets wijsmaakt!


Veel mensen gaan hier op zondagochtend verse croissantjes halen: krokante stokbroden, heerlijke taartjes, chocola in vele vormen. Op zaterdag kan er zelfs een rij buiten staan. In Nederland worden zulke pioniers met het foodiehart op de juiste plaats gewaardeerd! Zeker door onze Smaakvrienden...


Steeds specialiteiten naar het seizoen: op het moment van de foto liggen er prachtige Valentijnchocolaatjes te wachten op verliefde geesten. Verliefd word je op de passie waarmee de eigenaresse spreekt over haar winkel. Zo'n winkel mag inderdaad niet ontbreken op Smaakweb! Het wachten is nu op de etalage voor Pasen: die wordt speciaal!!

Toen wij er waren (13.00 uur in de middag), was de voorraad brood nagenoeg op en moesten we ons tevreden stellen met een stokbroodje; maar wel een van de knapperigste soort van (deels) desemdeeg.


Over de befaamde appeltaartjes vertelde mevrouw Belder, dat de kwaliteit goudreinet niet meer die van vroeger is. Vaak wat sponsig. Zij heeft een nieuwe appel ontdekt, waarmee de appeltaartjes aan smaak hebben gewonnen: de Rembrandt-appel. De appel ligt in een mooie waaiervorm op de taartjes.

hartjes voor Valentijnsdag

  

Valentijnsdag bij Maison Belder!

en ook als je niet verliefd bent....

mevrouw Belder